Bicorp s'imposa a Xeraco en el Diputació de Raspall Parelles

07/11/2017

Bicorp s'imposa a Xeraco en el Diputació de Raspall Parelles

La partida de la jornada tenia lloc el cap de setmana passat en el trinquet de Bicorp, on el primer equip del club local derrotava 25 per 15 al vigent campió, Xeraco.

La desena jornada ens oferia una de les finals habituals dins les competicions de clubs de les últimes temporades, l’enfrontament entre Bicorp i Xeraco. El recinte dels primers era el lloc on s’enfrontaven els jugadors locals Victor i Borja amb els visitants Antonio i Juan. Una atractiva partida, com solen oferir els seus protagonistes, que es va tancar favorablement per a la formació de Bicorp, tot i que es resoldre quasi per la minima. Per altra part, el també candidat al títol, Rafelbunyol, feia valdre el jugar al seu trinquet per a derrotar amb contundencia al Fenollet. Els jugadors del Rafelbunyol, Escoto i Moro, no deixaren sumar cap joc als seus rivals, Perales i Raul de Beniganim, integrants del Fenollet.

A falta de comunicar alguns equips els resultats de les últimes partides disputades, els quatre equips que lluitaran en semifinals son Rafelbunyol, que no ha perdut cap partida en la lliga regular, Bicorp, Xeraco i Lloc Nou d’en Fenollet. Les partides d’anada es jugaran el cap de setmana del 18 de noviembre, sent les de tornada el 25. Les finals de tota la competició tindran lloc en el trinquet de Rafelbunyol entre els dies 16 i 17 de desembre.

En la categoría juvenil son Rafelbunyol, La Vall, i Lloc Nou d’en Fenollet els primers classificats, quedant la plaça pendent per a semifinals entre Bicorp i Xeraco. Pareguda situación hi ha la divisió de plata, on Oliva A i Otos B ja tenen plaça per a la fase final, mentre que d’entre Xeraco B, Gavarda A, Otos A i Ontinyent A eixiran els altres dos semifinalistes. Respecte a tercera categoría els equips classificats per a lluitar pel títol son La Vall B, Alzira A, Muro i La Vall C. Altres dos equips de La Vall, el D i l’E, jugaran semifinals en quarta A, junt a Montserrtat i Castelló de Rugat. Per últim, en quarta B, continuaran jugant en la fase final els equips de Polinya B i C, l’Amics de la Ribera i el Bicorp D.