Èxit d'assistència en la presentació de l'Autonòmic AON d'Escala i Corda

08/11/2017

Èxit d'assistència en la presentació de l'Autonòmic AON d'Escala i Corda

La gairebé totalitat d’equips participants en el 20º Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran trofeu AON, van acudir en la nit d’ahir al primer acte del torneig, la presentació oficial del mateix, celebrada en el Trinquet Pelayo de València.

Van estar en la presentació el vicepresident de l’àrea d’escala i corda, Pedro López, al costat del director de la zona de Llevant de AON Affinity, Rafael González. El federatiu López va agrair la col·laboració de l’empresa “AON - Consultoria de Riesgos y Mediación de Seguros”, en el campionat més destacat de l’escala i corda amateur, en el qual en la present temporada participaran un total de 34 clubs. “Estem molt contents per comptar amb el suport d’una gran empresa com és AON en aquesta edició número 20 del campionat”. Per la seua banda Rafael González es va mostrar molt satisfet en poder col·laborar amb la Federació de Pilota Valenciana en l’Autonòmic d’Escala i Corda. “Esperem poder contribuir per a fer més gran aquest campionat”.

L’opinió generalitzada dels participants que van acudir ahir era d’agradable sorpresa, tant per la nova col·laboració de la multinacional AON, com per l’escenari de l’acte, ja que el trinquet Pelayo ha estat reformat recentment. Com a colofó, una vegada coneguts els diferents grups de competició, i segons paraules dels propis jugadors participants en primera, el nivell de joc en aquesta temporada ha pujat respecte a edicions anteriors, amb el que es preveu una competició molt renyida.