El Circuit La Bolata arriba a Alfara del Patriarca

09/11/2017

El Circuit La Bolata arriba a Alfara del Patriarca

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, en la figura del seu alcalde, Llorenç Rodado Mora, signava fa uns dies el conveni de col.laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, representada en el seu Vicepresident, Pedro López.

El concepte del conveni no era altre que la celebració de la tercera jornada del II Circuit a Llargues La Bolata, que per primera vegada tindrà una seua en València, en este cas, el carrer Major d’Alfara del Patriarca.

La data serà el pròxim diumenge dia 12 de novembre i amb una jornada de la modalitat de llargues amb un cartell espectacular. S’anuncia per a les 10.00 hores la partida entre CPV Més Pilota-València contra CPV Agost, una partida renyida entre dues formacions que no han pogut puntuar en les dos primeres jornades de la competició. Ja al migdia serà el torn de una de les partides més interessants d’aquesta edició de la competició i que enfronta al campió de la passada lliga, l’equip de Benidorm, i a l’actual campió de La Bolata, Parcent. A més, i ja per la vesprada, s’enfrontaran en una partida també pronòstic incert les formacions de Sella i de El Campello. En definitiva, una jornada a priori per a enmarcar que definirà les possibilitats reials de cada equip en aquesta edició del Circuit.

Consolida així el consistori local el seu recolzament, que ja venia produïnt-se de manera ferma amb el seu suport al club local, habitual participant en les lligues de galotxa i frontó. A més, la localitat de l’Horta Nord acull des de fa molts anys el seu tradicional trofeu de festes a llargues en l’estiu, un del més prestigiosos.