Noelia de Beniparrell i Victòria de Valencia campiones dels Individuals femenins de raspall

10/11/2017

Noelia de Beniparrell i Victòria de Valencia campiones dels Individuals femenins de raspall

Ja tenim noves campiones del raspall individual. Noelia de Beniparrell i Victòria del CPV Rafelbunyol. Ha sigut en el trinquet Pelayo de València, en una vesprada exclusivament de pilota femenina. L’ambient ha sigut diferent a l’habitual i molt bo, ple de cares noves i públic entregat i amb ganes de sorprendre’s pel bon joc de les jugadores me´s destacades dels campionats.

Primerament, la jugadora Noelia del CPV Beniparrell s’ha proclamat campionat del Campionat Individual sub 23 de raspall de l’edició 2017, al vèncer còmoadament per 25 per 5 a Andrea de Montserrat. Ha sigut una partida ràpida en la que la de Beniparrell s’ha mostrat intractable i on Andrea ha acusat els nervis d’una confrontació d’aquest tipus.

En la final de consolació pel tercer lloc Anabel Castelló s’ha imposat també 25 per 5 a la debutant Claudia, considerada com la jugadora revetlació d’aquest campionat. Anabel, tot i tindre molèsties en un dit ha estat molt segura i el seu joc ha estat molt efectiu.

El medaller en l’Individual sub 23 de raspall ha quedat de la següent forma:

1ª Noelia de CPV Beniparrell
2º Andrea de CPV Montserrat
3ªAnabel de CPV Borbotó
4ª Claudia de Tavernes de Valldigna

Pel que fa a la categoria inferior, les jugadores del Campionat Individual sub 18 han tingut a Mar de Bicorp i a Victòria del CPV Rafelbunyol com a màximes protagonistes. La partida ha estat renyida i disputada, no debades són jugadores que es coneixen a la perfecció. Tot i que Mar ha fet inicialment un 20 per 5, Victoria ha protagonitzat una remuntada espectacular, fins a arrivar igualar a 20 des del rest, disputant-se el campionat en l’últim joc.

La partida l’ha guanyada finalment Victòria amb una resultat de 25 a 20, en una final per al record dels presents que han gaudit de valent,

La partida pel tercer lloc d’aquesta categoria sub 18 han jugat dos jugadores del mateix club, el CPV Borbotó: Aida de Moixent davant Amparo Martí. L’encontre ha tingut una primera part amb quinces més renyits, tot i que la victòria se l’ha emportada Amparo Martí per 25 a 10.

El medaller ha quedat de la següent forma en aquesta edició:
1ª Victòria de CPV Rafelbunyol
2ª Mar CPV Bicorp
3ª Amparo Martí del CPV Borbotó
4ª Aida del CPV Borbotó.
Han lliurat els guardons la Diputada d’esports, el responsable de Marqueting i Negociat de Caixa Popular, José María Company, Ismael Vidal, jugador professional i tècnic del CESPIVA, el jugador professional Marc de Montserrat, junt al president de la FPV, José Daniel Sanjuán, i els vicepresidents de raspall i de l’àrea de la dona, Armando Mercé i Ana Belén Giner, respectivament.