Benidorm, primer semifinalista del Circuit La Bolata

13/11/2017

Benidorm, primer semifinalista del Circuit La Bolata

Alfara del Patriarca acollia ahir la tercera jornada del Circuit La Bolata amb tres bones partides, en una jornada que ens deixava ja el primer classificat matemàtic per a la ronda de semifinals, que no és altre que el campió de lliga 2017, el Club de Pilota de Benidorm.

Per ordre cronològic, començava ahir la jornada en Alfara del Patriarca amb la disputa de la partida entre els equips d’Agost i de València-Més Pilota, dues formacions que no havien aconseguit cap punt fins a la cita d’ahir. La partida va començar amb les forces prou igualades però de meitat enfrontament endavant és va mostrar més segur l’equip valencià, que acabava guanyant l’envit per 10 a 6, i sumant així els seus tres primers punts en aquesta edició del Circuit.

De cara al migdia, tot i que és retrasava per que la primera partida és va allargar molt, era el torn d’una de les partides que s’esperava més igualades, la que disputaven els equips de Benidorm i de Parcent. Va estar una partida entretinguda malgrat que el sol feia que fora molt incòmode jugar, sobre tot, a la banda del rest. Els de Benidorm portaren la veu cantant durant tota la partida per acabar guanyant per 10 a 4. Estos tres punts fan que els de la Marina Baixa, primers amb nou punts, siguen els primers en estar classificats per a la fase de semifinals.

Ja per la vesprada Sella i El Campello disputaven una partida que es presentava també molt igualada, però, pot ser la baixa del traure titular dels de El Campello, Martines, fou clau per a la victòria dels de Sella, que s’acabaren imposant per 10 a 6.

De moment, la classificació està així:

1. Benidorm 9 punts
2on. Sella 6 punts
3r. Parcent 5 punts
4rt. El Campello 4 punts
5é. València 3 punts
6é. Agost 0 punts

La pròxima jornada tindrà el pròxim diumenge, en este cas, a la població d’Ondara, a la Marina Alta.