Ximo Puig rep la visita dels campions individuals i de la Selecció Valenciana

16/11/2017

Ximo Puig rep la visita dels campions individuals i de la Selecció Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut, al Palau de la Generalitat, membres, jugadors i jugadores de la Federació de Pilota Valenciana. En l’encontre també ha participat el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà i la Diputada d’Esports i Igualtat, Isabel García. Per part dels espònsors han assistit, els representants de Bankia, Miquel Capdevila i Amàlia Blanco, el d’Interesport, Alonso Muñoz i de l’empresa Natra Cacao, Susana Méndez, aquestos dos últimos patrocinadors de la selecció de pilota valenciana.

Primerament Ximo Puig ha rebut als dos campions dels Individuals d’escala i corda i raspall Bankia “Trofeu President de la Generalitat Valenciana, Soro III i Ian, que han estat acompanyats pel director territorial de Bankia i per la directora general adjunta de comunicació de l’entitat financera. Els campions, orgullosos dels seus trofeus li han lliurat una pilota de vaqueta a Ximo Puig.

Després ha conegut tots els membres de la selecció de pilota valenciana y ha estat desijant-los tota la sort del món per a la seua participació en el Mundial de Colòmbia. Els jugadors han escoltat atentament les explicacions del president de la Generalitat sobre les pintures de la Sala de Corts. Demà divendres comença l’aventura americana per als jugadors i jugadores de Pascual Sanchis “Pigat II”.