Bicorp, Fenollet, Rafelbunyol i Xeraco, a per la final del Diputació de Raspall Parelles

16/11/2017

Bicorp, Fenollet, Rafelbunyol i Xeraco, a per la final del Diputació de Raspall Parelles

La 19ª edició de l’Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, viurà aquesta setmana les primeres partides de semifinals en la categoria absoluta.

En la primera categoría tindrà com a protagonistes en la primera eliminatòria a Bicorp i Xeraco, actual campió, que jugaran la primera partida en el trinquet de Bicorp. El club de Xeraco suma cinc títols, mentre que els seus rivals tenen altres tres copes de campions a les seues vitrines.

Rafelbunyol i Lloc Nou d’en Fenollet, jugaran el primer capitol de la segona eliminatoria en el trinquet de la població de l’Horta Nord. El club de Rafelbunyol ha tingut que recuperar a Moro per al seu primer equip per a intentar tornar a recuperar el màxim títol. En cas d’aplegar l’equip de Lloc Nou d’en Fenollet a la final, seria la seua primera ocasió en la que jugarien pel títol. Finals que tindra lloc els dies 16 i 17 de desembre en el trinquet de Rafelbunyol.

En la categoria de juvenils serán Rafelbunyol amb Bicorp, i La Vall amb Fenollet qui s’enfronten en les semis. Ja en la divisió de plata els quatre equips que intentaran aplegar a la final serán Oliva A, Ontinyent A, Otos B i Gavarda A. Alzira, La Vall C, Muro i La Vall B son les formacions que es jugaran la copa de campions en tercera. El club de La Vall tindrà un derby entre dos dels seus equip en una semi de quarta A, jugant Castelló de Rugat i Montserrat l’altra. Per últim, Polinya B i Bicorp D, i Polinya C i Amics de la Ribera serán qui juguen en quarta B.

Ja en segona categoria de la competició femenina seran Moixent i Beniparrell C els protagonistes de la primera semifinal, mentre que Beniparrell B i Montserrat B jugaran la segona. Altres dos equips de Beniparrell jugaran les semis de quarta A, contra Meliana i Borbotó, mentre que en quarta B els classificats han estat Favara, Campello, Montserrat i l’Alfàs del Pí.