La Selecció Valenciana de Pilota està de camí a Colòmbia per disputar el IX Mundial de Pilota a Mà

17/11/2017

La Selecció Valenciana de Pilota està de camí a Colòmbia per disputar el IX Mundial de Pilota a Mà

La Selecció Valenciana de Pilota Valenciana ha eixit aquest matí rumb a Pasto (Colòmbia), on arribarà a migdia de demà dissabte, hora espanyola, per disputar el IX Mundial de Pilota a Mà al qual defensarà el campionat absolut conquerit en Categoria Masculina, mentre que en Categoria Femenina buscarà conquerir el seu primer Or Mundial.

El combinat entrenat per Pigat II iniciarà la seua participació en aquesta novena edició del Mundial de Pilota a Mà, el dilluns 20 de Novembre amb la modalitat de Joc Internacional. En categoria Masculina la competició també comptarà amb les modalitats de One Wall Masculí, Llargues i Chaza., mentre que en categoria femenina es jugarà a One Wall Femení Parelles i One Wall Femení Individual.

En total aquesta novena edició del Mundial de Pilota comptarà amb la presència de 17 seleccions. Aquestes són la Comunitat Valenciana, Bèlgica, Holanda, Itàlia, França, Anglaterra, Euskadi, Argentina, Colòmbia, Equador, Mèxic, Uruguai, Paraguai, Veneçuela, Cuba, Chile i Bolívia.

La llista de jugadors convocats és la següent:
- José Cabanes Corcera
- José Luis Calvo Segura
- José Antonio Martínez Asensi
- Marc Giner Giner
- Víctor Bueno Gimeno
- Francesc Xavier Puchol Cataluña
- Ignacio Chacon Dalmau
- Pablo Vidal Climent
- Rodrigo Sebastià Alonso
- Sacha Kruithof Perelló
- Santiago Ortuño Orquin
- Mónica Moya Caballero
- Ana Belen Giner Facila
- Mar Giménez Gascó
- Victoria Diez Sanjuan

L’expedició es completa amb el president de la Federació de Pilota Valenciana i de la CIJB, José Daniel Sanjuan, a més dels tècnics Jaume Martí i Pasqual Sanchis, membres federatius,  el director General de l’Esport, Josep Miquel Moya , i el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner. La data de regres de l’expedició és el pròxim 27 de Novembre.