Benidorm, Sella, Parcent i El Campello es classifiquen per a les semifinals de La Bolata

20/11/2017

Benidorm, Sella, Parcent i El Campello es classifiquen per a les semifinals de La Bolata

La quarta jornada del circuit La Bolata ha deixat un triple empat a punts amb els equips de Sella, Parcent i El Campello. Estos tres equips estan classificats per a les semifinals juntament amb el capdavanter i guanyador de la lliga de Llargues, Benidorm, que es va classificar matemàticament la setmana passada a Alfara del Patriarca. L’última jornada serà la setmana vinent a Xaló on els resultats seran decisius per conèixer els encreuaments de les semifinals.

La jornada d’Ondara va ser un seguit de tres partides ben vibrants on es va poder apreciar la millora que han sofert els equips durant el campionat, dia rere dia, on cada volta els resultats estan més igualats i els jocs més disputats. Les victòries es van decantar per detalls tècnics o per la força física dels jugadors del circuit.

La primera partida del matí va ser la què va enfrontar Benidorm i Agost, l’equip imbatut amb més punts contra l’únic equip que encara no ha sumat cap punt al seu marcador després que Més Pilota els guanyara la setmana passada. Així i tot l’equip de l’Alacantí va fer 6 jocs on demostraren el seu saber fer malgrat no aconseguir sumar cap punt.

La segona partida del matí va ser la més igualada i es va disputar entre Sella i Parcent, guanyant este últim club, sent l’equip amb més partides guanyades després de Benidorm. L’equip de Sella, va fer 8 jocs i per tant van sumar un punt a la classificació general, cosa que ha donat peu al triple empat a 7.

La darrera partida, ja a la vesprada, la van jugar El Campello contra l’equip Més Pilota de la capital valenciana. El Campello va ser el vencedor sumant la seua segona partida guanyada a este campionat malgrat no comptar amb Martinez, cridat per la Selecció Valenciana per al Mundial de Colòmbia.

Per tant els quatre classificats per a les semifinals del Circuit La Bolata són Benidorm, El Campello, Parcent i Sella. El cap de setmana pròxim serà l’última jornada de la fase regular i on es decidiran els encreuaments de les semifinals.

1r Benidorm 12 punts
2n Sella 7 punts
3r Parcent 7 punts
4rt El Campello 7 punts
5é València 3 punts
6é Agost 0 punts