Rafelbunyol i Bicorp apunten al Diputació de Raspall Parelles

21/11/2017

Rafelbunyol i Bicorp apunten al Diputació de Raspall Parelles

Amb les partides d’anada del 19é Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran trofeu Diputació de Valencia, ja jugades, les parelles de Rafelbunyol i Bicorp tenen quasi dos peus en la final absoluta.

Enguany el club de Rafelbunyol vol viure una gran festa en el torneig de parelles. Començaren afegint a “Moro” d’Alcantera a l’equip de primera, on ja figurava Escoto d’Oliva, que portava al Rafelbunyol a la final de l’any passat, on caia davant Xeraco en la última partida de la competició, jugada al trinquet d’Ontinyent. Posteriorment, el recinte de la població de l’Horta Nord era escollit per a ser seu de les finals. Ara, després de guanyar al Fenollet en l’anada de semifinals, sense deixar sumar cap parcial als seus rivals, tenen més a prop jugar la final en el seu poble, on guanyar el torneig completaría la festa.

L’altre finalista es Bicorp, que s’enfrontava la setmana pasada al Xeraco en el trinquet de la població de la Canal de Navarrés. Una lesió en l’esquena obligava al punter Juan de Xeraco a abandonar la partida, i amb açò donar per perduda la eliminatoria. Victor i Borja, integrants del Bicorp, tornen a una final de parelles encara que no com els haguera agradat. Ja que entre els jugadors rivals de Bicorp i Xeraco hi ha una bona amistat, i pasar de fase per lesió del rival no agrada mai a ningú.

La segona categoría compta ara mateixa amb l’Oliva A i el Gavarda A com a favorits per a jugar la final. Ja que derrotaren en els primers enfrontaments a l’Ontinyent A i l’Otos B, respectivament. La Vall C es va avançar en la primera eliminatoria de tercera, deixant als seus rivals de l’Alzira en només un joc. Igual va fer el Montserrat en quarta A davant el Castelló de Rugat. Els resultats de les primeres partides en quarta B deixen com a posibles finalistes al Polinya B i C.

Respecte a la divisió de plata femenina el Moixent C aconseguia quedar tres jocs per davant del Beniparrell C en la primera partida de semis. Mentre que el Montserrat B deixava també el resultat 25 a 10 en la seua partida amb el Beniparrell B. En tercera categoría Meliana A i Oliva C jugaran la primera semifinal, sent les protagonistas de la segona les jugadores del Borbotó C i Beniparrell D. En quarta A es Meliana G qui apunta a la final, després de deixar en 10 al Beniparrell E. L’altra semifinal està més oberta, ja que la parella del Beniparrell F guanyava per la mínima al Borbotó D. Per últim, els nous equips de Favara i Campello tancaven la primera partida de semis en un 25 per 15, que deixa tot obert per a l’enfrontament de tornada.