La Selecció Valenciana finalista en Joc Internacional on s’enfrontarà a Bèlgica

21/11/2017

La Selecció Valenciana finalista en Joc Internacional on s’enfrontarà a Bèlgica

La selecció de Pilota Valenciana de la Comunitat Valenciana ha superat a la selecció Holandesa en la segona semifinal de la modalitat de Joc Internacional del IX Mundial de Pilota a Mà – Colòmbia 2017, pel resultat de 6 a 2. Els jugadors titulars en aquest enfrontament han sigut Genovés II, Puchol II, Nacho, Pere Roc II i Pablo de Sella, destacant l’actuació de Genovés II i Puchol II al traure.

Ha sigut una partida rapida i en la qual els nostres jugadors han desenvolupat un joc efectiu i de gran qualitat, sobreposant-se a la derrota que van patir en la jornada inaugural. Aquesta línia ha seguit la valoració del seleccionador absolut Pasqual Sanchis, “la partida d’avui ha sigut més clara, els jugadors han jugat més tranquils i amb més serenitat, fent lo que tenien de fer. Hem demostrat una major classe que els Holandesos i estic molt content per com mos hem sobreposat a la derrota d’ahir front aquestos mateixa selecció”.

El nostre rival en la gran final serà la selecció de Bèlgica que ha superat per un ajustat 6 per 5 a la selecció amfitriona de Colòmbia que ha estat a punt de donar la primera gran sorpresa del torneig. Ha sigut un duel molt disputat, intens i amb constants interrupcions per part dels jugadors. La partida s’ha decidit desprès de la iguala a 5, i 40 per 40.

Per la selecció masculina, aquesta semifinal ha sigut l’inici d’una intensa jornada d’avui dimarts 21 de Novembre. La nostra participació continuarà a partir de les 14:45 hores, hora Colombiana, amb el debut en la modalitat de Llargues on s’enfrontarem a la selecció d’Itàlia. En aquesta modalitat cal remarcar que la fase de grups la completarem demà en un duel que ens mesurarà a la selecció d’Euskadi.

A més, durant aquest matí ha arrancat la competició en la Categoria de One Wall Femení Individual amb la disputa de la fase de grups a partir de les 08:00 hores, hora Colombiana.

Els compromisos de les nostres jugadores són els següents:
Grup B – Victoria contra Patricia (Euskadi)
Grup G – Mònica contra Angèlica (Mèxic)
Grup B – Victoria contra Fatima Maria (Ecuador)
Grup E – Ana Belen contra Silvia (Cuba)
Grup G – Mar contra Mònica
Grup E – Ana Belen contra Adriana (Ecuador)
Grup G – Mar contra Àngelica (Mèxic)
Grup B – Victòria contra Martina (Itàlia)