L’AON Autonòmic d’Escala i Corda afronta la seua tercera jornada

22/11/2017

L’AON Autonòmic d’Escala i Corda afronta la seua tercera jornada

Els grups de primera categoria del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran trofeo AON, tenen al Lliria A i al Faura A en el primer lloc.

El próxim cap de setmana, en el grup 1, el Lliria es jugarà la seua privilegiada posició amb l’Ovocity Marquesat A, que figura empatat a punts amb els del Camp de Turia. Els jugadors del Marquesat A van derrotar en el derby de la jornada anterior als seus companys del Marquesat B. L’altra partida de la pròxima jornada tindrà com a protagonistes al Marquesat B i l’Odontica Riba-roja A. En el grup 2, Faura acudirà al trinquet d’Algimia en una complicada visita, que pot donar canvis en la classificació, ja que Faura i Alfara estan empatats al primer lloc, mentre que l’Algimia està a només tres punts. La setmana anterior els joves de l’Alfara deixaven als seus veins de l’Algimia en 45, quedant-se aquests a només un joc de puntuar.

En la divisió de plata Moncada A, Electrica Vinalesa A, Sueca i Meliana A son els primers classificats dels quatre grups de la competició. Odontica Riba-roja F, Xilxes A, Lliria B i Guerrer de Moixent ocupen la primera plaça dels grups de tercera. Ja en la quarta A encapçalen els seus grups el Moncada E, Massalfassar B, Torrent D i Castelló. Per últim, en quarta B els primers classificats son Carlet i Pepsi Max Onda B.