El nou Trofeu d’Hivern a Llargues comença diumenge

22/11/2017

El nou Trofeu d’Hivern a Llargues comença diumenge

La primera edició del Trofeu d’Hivern a Llargues, premi Diputació de Valencia, començarà aquesta setmana en Vilamarxant.

Aquesta competició és una nova proposta de la FPV per a seguir promocionant les llargues en la provincia de Valencia. Després d’aconseguir organitzar en la present temporada grups de competició tant en la Lliga de Llargues com en la Lliga de Perxa, aplega un nou torneig per a completar el calendari de la modalitat. En la primera edició participaran equips dels clubs de Borbotó, Naquera, Picanya, Tamborí de Valencia i Vilamarxant-Lliria.

El diumenge, al carrer Era Alta de Vilamarxant, es disputarà la primera de les jornades que es jugaran al llarg dels mesos de desembre, gener i febrer. Aquest cap de setmana, a partir de les 10 hores es jugarà la partida inaugural del campionat, que enfrontarà a Borbotó i Tamborí, sent a continuación protagonistes els equips de Vilamarxant-Lliria i Naquera.

La próxima jornada tindrà lloc en Naquera el 17 de desembre. Jugant-se les altres jornades restants de la competició regular el 14 de gener en Godella, acollint Picanya les partides el 21 de gener, i tancant la lliga Borbotó el 28 de gener. La competició viurà les seus finals el diumenge 11 de febrer en la localitat de Naquera.