La Selecció Valenciana jugarà la final de llargues

23/11/2017

La Selecció Valenciana jugarà la final de llargues

El combinat de Pigat II és classificava esta vesprada (horari local) per a la disputa de la final de la modalitat reina, les llargues.

L’equip valencià s’enfrontava al chazòdromo de Las Lunas, junt a l’estadi de la Libertat, a la formació local, la de Colòmbia. En este cas, Pigat alineava d’eixida a les banques Jose Luis i Martines, amb Santi, Nacho i Pablo per a restar i tancar els quinzes. S’esperava un partit difícil per les grans banques locals, on destaca sobre tot Alexander, aquell que en el 2012 va fer saltar la sorpresa convertint a Colòmbia en subcampiona del món al campionat celebrat a Holanda.

La semifinal no ha tingut altre color que el valencià. Els nostres han mostrat una seriositat des de l’inici que les ha fet col.locar al marcador un 5 a 0, moment en que els colombians han lograt el seu únic joc. Acabava la semifinal amb el resultat de 6 a 1. Extraordinari tot l’equip, però cal dir que Santi s’ha mostrat imperial al rest.

Els nostres disputaran la final d’aquesta modalitat el pròxim dissabte al mateix lloc i en este cas, contra la selecció de Bèlgica, que derrotava en la seua semifinal a Holanda per el mateix resultat, es dir, 6 a 1.