Victòries en One Wall parelles per a la selecció valenciana

23/11/2017

Victòries en One Wall parelles per a la selecció valenciana

Jornada d’estrena en la modalitat de one wall parelles, masculina i femenina. Les jugadores de Jaume Martí i Pigat II han estat brillants en el seu debut per parelles.
Primerament, Mar i Victòria s’han enfrontat a Itàlia (Martina i Alessandra) a la que han guanyat 2 a 0. Després la parella formada per Ana Belén i Mónica s’ha enfrotnat a la temible parella holandesa (Harmke i Marrit) a la que han vençut el el tercer set, per 2 a 1.
Divendres disputaran les semifinals contra les jugadores de Mèxic. L’altra de les semifinals serà la de les parelles d’Euskadi i Holanda.

Onewall Masculí

Hores més tard finalitzavem la jornada després de les partides de one wall masculí amb la parella de Bueno i Sacha. Obrien foc amb la partida que els enfrontava a Anglaterra (Thomson i Grant), un encontre disputadíssim i que finalment han aconseguit guanyar per 2 sets a cero.
La segona partida ha creuat a la Selecció Valenciana contra Uruguai, i en la que s’han emportat la victòria. ha sigut un dia perfecte per a la selecció, a excepció de la no classificació de Victòria i Mar en individuals.