Ana Belen jugarà les semifinals del Mundial en One Wall Individual Femení

23/11/2017

Ana Belen jugarà les semifinals del Mundial en One Wall Individual Femení

Ana Belen va aconseguir ahir la classificació per a les semifinals de la modalitat de One Wall Individual Femení del IX Mundial de Pilota a Mà – Colòmbia 2017 al superar en la ronda de quarts de final a una de les grans favorites, Miranda d’Holanda per 2 sets a 1, en una partida que va ser molt intensa i disputada. La jugadora de Borbotó està completant un magnífic torneig, ja que va aconseguir ple de victòries en la fase de grups i en octaus de final es va desfer amb comoditat de Gabriela de Mèxic per 2 sets a 0.

La seua rival en semifinals, a partir de les 15:10 hora Colombiana del divendres 25 de Novembre, serà Patricia d’Euskadi que va superar a l’Holandesa Harmke per 2 sets a 0. La jugadora d’Euskadi s’ha mostrat fins al moment intractable ja que en la fase de grups va aconseguir ple de victòries, incloent la victoria per 2 sets a 0 front a la jugadora Valenciana, Victòria i en octaus de final es va desfer de Martina d’Itàlia per idèntic resultat.

Ana Belen serà la única representant de la selecció de Pilota Valenciana de la Comunitat Valenciana en semifinals, ja que tant Victòria com Mar van caure en la ronda de quarts de final, mentre que Mònica ho va fer en octaus de final en un duel fratricida front a Victòria.

En quarts de final, Victòria va ser superada per Paola Reyes de Mèxic per un ajustat 2 a 1, en una partida que es va decidir per xicotets detalls. Mateix resultat es va donar en el duel de quarts de final que va enfrontar a Mar front a Marrit d’Holanda. La jugadora de Bicorp es va veure superada en el set de desempat per l’experimentada jugadora Holandesa. Precisament, la segona semifinal enfrontarà a la jugadora Mexicana front l’Holandesa, Paola vs Marrit.

A més, les jugadores valencianes també van sellar ahir el pas a les semifinals de One Wall Parelles Femení. Les semifinals de la modalitat també es jugaran el divendres 25 al Coliseo Sergio Antonio Ruano amb els següents horaris:
14:30 Hora Colombiana – Comunitat Valenciana contra Mèxic
14:30 Hora Colombiana – Euskadi contra Holanda

Mentre que les finals d’ambdues modalitats es jugaran el mateix divendres per la vesprada/nit a partir de les 19:20 i les 20:00 hores colombianes.