La Selecció Valenciana Masculina també semifinalista en One Wall Parelles com la Femenina

24/11/2017

La Selecció Valenciana Masculina també semifinalista en One Wall Parelles com la Femenina

La Selecció de Pilota Valenciana de la Comunitat Valenciana va aconseguir ahir la classificació per a les semifinals de la modalitat de One Wall Masculí Parelles al superar en la ronda de quarts de final a la selecció d’Itàlia per 2 sets a 0, desprès d’haver certificat la seua classificació com a primers del grup A al guanyar a la selecció de França per idèntic marcador. Sacha i Victor Bueno, la parella titular Valenciana, han realitzat fins al moment un campionat perfecte, compenetrant-se a la perfecció i protagonitzant magnifiques actuacions.

El seu rival en la gran semifinal, que es jugarà avui divendres dia 24 a partir de les 15:50 hora colombiana y 21:50 hora espanyola, serà la potent Selecció de Mèxic on juga la “Perrita”, un dels millors jugadors del panorama Internacional que va guanyar recentment a Timbo, el considerat com a millor jugador del Món de la modalitat de One Wall. En cas d’accedir a la final de la modalitat aquesta es jugaria a continuació, a partir de les 20:40 hora colombiana, en el Coliseo Sergio Antonio Ruano.

Aquest mateix escenari acollirà les semifinals de One Wall Femení Parelles a partir de les 14:30 hora colombiana, i 20:30 hora espanyola. La selecció Valenciana buscarà el pas a la gran final front a la selecció de Mèxic, i en cas d’accedir a la gran final aquesta es jugaria a les 20:00 hora colombiana. Les jugadores Ana, Mònica, Victòria i Mar si ixen vencedores jugaran contra les guanyadores de la segona semifinal que enfrontarà a Euskadi i Holanda.

Quasi de forma paral.lela es disputaran les semifinals de One Wall Femení Individual, on la nostra jugadora Ana Belen s’enfrontarà a Patricia d’Euskadi a partir de les 15:10 hora colombiana, i 21:10 hora espanyola. L’altra semifinal mesurarà a Paola de Mèxic front a Marrit d’Holanda. Les vencedores jugaran la gran final a partir de les 19:20 hora colombiana.

Pel que respecta a la modalitat de Chaza, l’esport autòcton de Colòmbia al qual es juga en un terreny de joc rectangular de 80 metres de llarg amb 5 integrants per equip, i que és molt similar a les llargues a diferència de la pilota que és de caucho, la selecció Valenciana va quedar segona del grup B, i per un joc no es va classificar per a les semifinals de la modalitat com a millor segona.

A pesar d’això, cal remarcar el gran ambient que es va viure al Chazodromo del Parque Central de San José de Albán, amb un ple total per veure les partides del grup A que van tindre els següents resultats:
- Colòmbia 6 - 0 Anglaterra
- Euskadi 5 - 6 Selecció valenciana
- Selecció Valenciana 6 - 0 Anglaterra
- Colòmbia 6 - 0 Euskadi
- Anglaterra 0 - 6 Euskadi
- Colòmbia 6 - 3 Selecció Valenciana

Les semifinals de la modalitat de Chaza que es jugaran avui divendres a partir de les 09:00 hora colombiana, i 15:00 hora espanyola tindran els següents creuaments:
- Colòmbia contra Bèlgica
- Equador contra Holanda