La modalitat de one-wall ens deixa dos bronzes

25/11/2017

La modalitat de one-wall ens deixa dos bronzes

La competició de one-wall ha transcorregut simultàniament a la de joc internacional. Mentre els homes de Pigat II lluitaven per la final, les xiques- acompanyades per Jaume- tractaven d’aconseguir la classificació per a la final de one-wall parelles. Ana Belén i Mónica formaven parella, i ha disputat un total de tres set. En el primer caien davant les mexicanes Angélica i Paola, recuperaven il·lusions en el segon set, i es jugaven la final al tercer. No ha pogut ser. Ha perdut 7 per 3 i el desànim s’ha apoderat per moments de les jugadores valencianes.

Tot i això, han aconseguit refer-se per a disputar la final de consolació, esta vegada amb la parella de Mónica i Mar, que s’ha batut contra Marrit i Harmke, les holandeses. En aquest cas, han tret el seu orgull i han fet un 2-0 contundent, aconseguint la segona medalla per a la Selecció Valenciana. En la final femenina la Selecció d’Euskadi(Patri i Amaia) ha vençut a la de Mèxic (Paola i Angélica).

Ana Belén, quarta classificada mundial
En acabar la semifinal, continuava la competició femenina individual, on Ana Belén s’enfrontava a Patri Espinar, representant d’Euskadi. No ha pogut superar a la basca, que ha guanyat l’encontre per 2 sets a zero. La valenciana s’ha resentit dels abductors durant la vesprada, la qual cosa ha minvat les seues facultats.

Posteriorment, s’enfrontava a Paola, de Mèxic, eliminada per Marrit. La mexicana es feia amb la victòria, i el tercer lloc, deixant el quart per a Ana Belén, una posició que deixa en molt bon lloc a la selecció valenciana femenina.

Bronze masculí
La parella formada per Bueno i Sacha ha caigut eliminada davant la de Mèxic, Rubén Alvarado i Isaac Camacho en la primera semifinal de one-wall, de forma inapel·lable, per dos jocs a zero.

També caíen el belgues (Metayer, Wattierz i Dumoulin) davant els argentins, Leandro i Astorga, per dos a zero. D’aquesta forma els valencians i els belgues es trobaven de nou a la final pel tercer lloc. En la segona partida, sí ha valgut el joc desplegat per Sacha i Bueno, que s’ha anotat un 2 per zero. Tercera medalla, i segon bronze gràcies al one-wall.