L'Edicom Interpobles de Galotxa presentarà dimecres les seues finals

27/11/2017

L'Edicom Interpobles de Galotxa presentarà dimecres les seues finals

Des de que va començar la competició a principis de setembre, els més de 100 equips participants volien aplegar a les partides del pròxim cap de setmana, les finals de la 31ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

El dimecres serà quan es faça la presentació oficial de les deu finals amb les que compta enguany el torneig més important de la galotxa de la temporada de tardor-hivern. Tots els equips finalistes estan convocats a les 20 hores en la seu de l’empresa patrocinadora, Edicom, situada en el c/ Charles Darwin, nº 8, del Parc Tecnològic de Paterna. Allí serà on es lliuren als jugadors i clubs tots els premis i material amb els que Edicom premia a cada equip finalista.

En les categories de carrer, que viuran les seues partides en el canxa de Borbotó, la final absoluta la disputaran l’Electrofassar Massalfassar, que torna de nou a la final del campionat on es el més clar dominador, ja que suma tretze copes de campió en les seues vitrines, i el Lanzadera Montserrat, jove equip que ha donat la sorpresa en semifinals el·liminant al vigent campió, el Marquesat. La categoria juvenil tindrà a l’Ajuntament de Beniparrell, defensor del títol guanyat en el 2016, i a l’Ovocity Marquesat com a protagonistes. En la divisió de plata lluitaran pel trofeu de campió el Autoescola Meliana B i el Viu Faura Les Valls A. Ja en tercera serán l’Inmobiliaria Palanca Foios F i Ca Gines Massalfassar B els que juguen la final, mentre que en quarta el club de Foios repetirà presencia, en aquesta ocasió front al Quart de les Valls B. La competició femenina viurà un derby entre dos equips del mateix club, el Cent Duros Borbotó A i B.

Respecte a la competició en trinquet, que jugarà les finals en Lliria, serán Odontica Riba-roja A i Alfara de la Baronia els que es juguen el títol absolut. Els locals del Lliria A i el Paddock Riba-roja B es jugaran la copa de segona. En la final de tercera A seran Xilxes B i Guerrer de Moixent els que es juguen el títol, mentre que en tercera B ho faran Tamborí de Valencia i Caixa Popular Pobla Vall. C.