El Circuit La Bolata de Llargues arriba a la seua fase final

27/11/2017

El Circuit La Bolata de Llargues arriba a la seua fase final

A Xaló es va jugar l’última jornada de la primera fase del circuit La Bolata on es va decidir els encreuaments per a les semifinals. Els semifinalistes ja es van classificar matemàticament a Ondara la setmana passada.

Sella i Parcent tingueren unes partides disputades al principi però que resolgueren amb facilitat enfront Més Pilota i Agost respectivament. Els resultats foren:

CPV Sella 10 – CPV Més Pilota 3
CPV Parcent 10 – CPV Agost 2

La partida de la jornada va ser la jugada pels equips de Benidorm i El Campello, molt igualada fins al 6 – 6, moment que Benidorm va estar més fi avançant-se fins a la victòria, deixant a l’equip dels campellers a sis.

A la jornada, coincidint amb el dia contra la violència de gènere, el club i escola de pilota del poble amfitrió van elaborar un escrit per denunciar la xacra social que tantes vides i famílies trenca encara hui la violència masclista, l’encarregat de la lectura del mateix va ser Jesús de Sella.

La primera fase del 2n Circuit La Bolata han sigut 5 jornades de luxe entre les comarques d’Alacant i per primera vegada també de València on els 6 equips han demostrat allò que millor saben fer a la pilota valenciana. Malauradament és l’hora d’acomiadar-se dels equips de CPV Agost i CPV Més Pilota, sent els encreuaments de les semifinals, que es jugaran a Castell de Castells el 8 de desembre:

CPV Benidorm front CPV El Campello
CPV Parcent front CPV Sella

La taula final de la primera fase és:
1. CPV Benidorm 15 punts
2. CPV Parcent 10 punts
3. CPV Sella 10 punts
4. CPV El Campello 7 punts
5. CPV Més Pilota 3 punts
6. CPV Agost 0 punts