Benitatxell acollirà les finals de llargues i palma de 2018

30/11/2017

Benitatxell acollirà les finals de llargues i palma de 2018

El municipi també acollirá la Supercopa de Perxa el 13 de gener. El consistori acaba de firmar un conveni amb la Federació de Pilota Valenciana per a l’organització d’aquestes competicions d’elit que aglutinaran als millors jugadors de carrer pilota valenciana de la Comunitat Valenciana.

“El Poble Nou de Benitatxell aposta molt fort i s’ha convertit en un municipi de referència en la preservació d’aquest esport tradicional. Compten amb una gran afició, un ajuntament involucrat i un club dels més actius de la Comunitat Valenciana” ha destacat Vicent Molines, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.

El Poble Nou de Benitatxell acollirà les finals de la XXXIV Lliga Provincial de Llargues i la XXVI Lliga Provincial de Palma 2018 el 7 i 8 de juliol. També la Supercopa de Perxa el 13 de gener. La regidoria d’Esports, a càrrec de Manolo Segarra, i el Club de Pilota local acaben de firmar un conveni amb la Federació de Pilota Valenciana per a l’organització d’aquestes competicions d’elit que aglutinaran als millors jugadors de carrer pilota valenciana de la Comunitat Valenciana. Aquest matí han assistit a la firma del conveni l’alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Josep Femenia, el regidor d’Esports, Manolo Segarra, el vicepresident de la Federació, Vicent Molines i el president i tresorer del Club de Pilota local, Paco Malonda “Simó” i Rubén García respectivament.

Como a regidor d’Esports m’agradaria destacar la tasca exemplar del nostre club que està apostant fermament per a que la pilota valenciana torne als carrers d’un poble que sempre ha comptat amb una gran afició, i simplement desitge transmetre’ls que des del consistori estarem sempre del seu costat, recolzant-los en l’organització d’aquests esdeveniments esportius que ens posicionen com a municipi i atrauen a visitants” ha comentat Manolo Segarra en el moment de la firma. Per la seua banda, Vicent Molines, vicepresident de la Federació, ha volgut destacar la tasca exemplar del club i de l’ajuntament per impulsar i recuperar la pràctica d’aquest esport en els carrers. El Poble Nou de Benitatxell aposta molt fort i s’ha convertit en un municipi de referència en la preservació d’aquest esport tradicional. Compten amb una gran afició, un ajuntament involucrat i un club dels més actius de la Comunitat Valenciana” ha conclòs Molines.

Prova de la rellevància que està adquirint el municipi és que el Club de Pilota del Poble Nou de Benitatxell acaba de rebre de la Diputació d’Alacant un reconeixement a la seua tasca com a club pioner de la pilota valenciana en la Comunitat Valenciana. La Diputació li va fer entrega del detall commemoratiu en la gala del XXV aniversari de la Lliga a Palma al palau de la Diputació d’Alacant. El club actual aposta per la promoció i el ressorgiment de la pilota valenciana. Acollir la final de la Copa Generalitat “a perxa”, la primera edició de la lliga a Palma i mítiques partides com la del passat estiu amb Genovés II i Puchol II, posicionen al Poble Nou de Benitatxell com un dels municipis referents en la preservació d’aquest esport tradicional valencià.