Les finals de trinquet de l’Edicom, dissabte en Lliria

30/11/2017

Les finals de trinquet de l’Edicom, dissabte en Lliria

El pròxim dissabte es viurà al Trinquet Municipal de Lliria una gran vetllada de finals, corresponents a les quatre categories de trinquet del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

La jornada de finals començarà pel matí, a partir de les 11 hores, quan es disputarà la primera de les partides, corresponent a la final de tercera B, entre els equips del Tamborí de València i de Caixa Popular Pobla de Vallbona. Per la vesprada, a les 15:30 hores, aplegarà el torn a la final de tercera A, on l’Amics de la Pilota Xilxes B i el Guerrer de Moixent es juguen la copa de campions de la categoria. A continuació, al voltant de les 17 hores, serà quan els jugadors locals del CPV Lliria, favorits pel fet de jugar en casa, s’enfrontaran amb el Riba-roja B pel trofeu de la divisió de plata.

Per últim, com a colofó al dia gran de l’Edicom-Interpobles en Lliria, la final de primera categoria tindrà com a protagonistes a l’Alfara de la Baronia i al Riba-roja A, que comptarà amb David, Jesus Manuel i Adrian. Jesus, Javi i Alex, integrants de l’Alfara, defensen el trofeu de campions aconseguit en l’edició anterior. L’afició d’Alfara de la Baronia pot viure aquesta setmana altra alegría més, ja que els seus joves jugadors ja han portat a les vitrines del seu club la copa de campions de l’Autonòmic de Galotxa i de la Supercopa d’Escala i Corda en la present temporada. De tota manera, els seguidors del club del Camp de Turia estaran d’enhorabona ja que, queden com queden els seus jugadors en les finals, han aconseguit clasificar-se per a disputar les dues màximes finals, primera i segona.

11:00 h. Final Tercera B
CPV Tamborí València / Caixa Popular Pobla Vall. C
15:30 h. Final Tercera A
APV Xilxes B / CPV Guerrer de Moixent
17:00 h. Final Segona
CPV Lliria A / Paddock Riba-roja B
18:30 h. Final Primera
CPV Alfara de la Baronia / Odontica Riba-roja A