Tot llest per a les finals de l’Edicom-Interpobles de Galotxa

01/12/2017

Tot llest per a les finals de l’Edicom-Interpobles de Galotxa

En el carrer de pilota de Borbotó es disputaran entre demà i diumenge les finals de les categories de carrer de la 31ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

L’Electrofassar Massalfassar i el Lanzadera Montserrat, en la final de primera, i l’Ajuntament de Beniparrell i l’Ovocity Marquesat, en la final juvenil, serán els protagonistes del diumenge pel matí en el carrer de pilota de Borbotó. A les 10 hores les escoles de Beniparrell i Marquesat lluitaran pel títol de la categoria de promoció, mentre que a les 11 seran Javi “Moro”, Ximo, Joge i Paco, integrants del Massalfassar, i Oscar, Javi, Carlos i Rafa, jugadors del Montserrat, els que es jugaran la copa de campions absoluts de l’Edicom.

Pero la primera de les finals de carrer de l’Edicom-Interpobles 2017 es jugarà demà dissabte a partir de les 16 hores, entre els equips d’Inmobiliaria Palanca Foios i Ca Gines Massalfassar, corresponent a la final de tercera categoria. A continuació, sobre les 17:30 hores, serà quan juguen les formacions de Viu Faura Les Valls i de Caixa Popular Meliana pel títol en la divisió de plata. La canxa de Borbotó viurà aquesta sesió i les dues més del diumenge, en un cap de setmana carregat de pilota.

Per segona temporada consecutiva, el campionat compta amb una categoria femenina. En aquesta ocasió serán els equips del Cent Duros Borbotó A i Cent Duros Borbotó B els que juguen una final que es un derby entre companyeres de club. Les jugadores del Borbotó A defensaran el títol guanyat l’any passat a partir de les 16 hores del diumenge. Quan finalitze la partida femenina aplegarà la última final del campionat, corresponent a la quarta categoria, i on el Quart de les Valls B i l’Inmobiliaria Palanca Foios serán els protagonistes.

Dissabte 2 de desembre
16:00 h. Final Tercera
Inmob. Palanca Foios F / Ca Gines Massalfassar B
17:30 h. Final Segona
CPV Meliana B / Viu Faura Les Valls A

Diumenge 3 de desembre
10:00 h. Final Juvenil
Ajuntament Beniparrell / Ovocity Marquesat
11:00 h. Final Primera
Electrofassar Massalfassar / Lanzadera Montserrat

16:00 h. Final Femenina
Cent Duros Borbotó A / Cent Duros Borbotó B
17:30 h. Final Quarta
Cons. Barceló Quart B / Inmob. Palanca Foios E