Alfara de la Baronia, Riba-roja, Moixent i Tamborí, campions de l'Edicom de Trinquet

04/12/2017

Alfara de la Baronia, Riba-roja, Moixent i Tamborí, campions de l'Edicom de Trinquet

El dissabte passat es va viure en el trinquet de Lliria una intensa jornada de partides amb les finals de les categories de trinquet de la 31ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

Pel matí es va jugar la final entre el Tamborí de València i el Caixa Popular Pobla Vallbona C, corresponent a la tercera B. En la mateixa l’equip del Tamborí es va avançar en el resultat, gràcies a la major seguretat en el joc dels seus tres components, deixant el marcador en un clar 70 a 25. A primera hora de la vesprada aplegava el torn a la final de tercera A, on els protagonistes eren el Xilxes B i el Moixent. Partida renyida, en la que finalment el 70 a 55 era favorable a l’equip de la Costera. A continuació es jugava la final de la divisió de plata, on s’enfrontaven l’equip local de Lliria i el Riba-roja B. El marcador final, 70 a 40, donava la copa de campions als jugadors de Riba-roja, equip més fiable en totes les seues línies.

Per últim, el Riba-roja A i l’Alfara de la Baronia es disputaven la final absoluta, on els jugadors del Camp de Morvedre defensaven la copa de campions guanyada en el 2016. Jesús, Alex, Javi i Raul están d’enhorabona, ja que han amb la victoria davant el Riba-roja del dissabte, on cal lamentar un colp fortuit al mitger Jesús Manuel, que els impedir rendir al cent per cent, han aconseguit guanyar en la present temporada l’Edicom-Interpobles, l’Autonòmic de Galotxa, l’Autonòmic d’Escala i Corda i la Supercopa d’Escala i Corda. El lliurament de trofeus va correc a càrrec de l’alcalde la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, el vicepresident de la FPV, Federico Oliva, i Vicent Duval, regidor de Moixent.

Final Primera:
CPV Alfara de la Baronia (Jesús, Alex, Javi Font, Raul) - 70
Odontica Riba-roja A (David, Jesús Manuel, Adrian) - 20

Final Segona:
Paddock Riba-roja B (Jose, Santi, Ruben, Toni) - 70
CPV Lliria A (Borja, Miguel, Jose) - 40

Final Tercera A:
CPV Guerrer de Moxent (Vicent, Pedro, Jaime, Jose) - 70
APV Xilxes B (Jose, Patri, Ruben, Pau) - 55

Final Tercera B:
CPV Tamborí Valencia (Joan, Carles, Gregori) - 70
Caixa Popular Pobla Vall. C (Salva, Adrian, Carles, Toni) - 25