Marc, Javi, Salelles i Jorge jugaran les finals del Sub-16 de raspall individual

04/12/2017

Marc, Javi, Salelles i Jorge jugaran les finals del Sub-16 de raspall individual

Aquests quatre jugadors han demostrat que són els millors de la competició de 2017 i jugaran les finals el pròxim 8 de desembre

El trinquet de la Llosa de Ranes serà la seu de les finals de el “XII Individual sub-16 de raspall”, el pròxim 8 de desembre a partir de les 9:30 hores. La final absoluta la jugaran Carlos Salelles d’Oliva contra Jorge Sanchis del Genovés, dos jugadors que porten anys destacant en les competicions dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i que a poc a poc també van destacant en les competicions de tecnificació. Salelles va guanyar a Jordi Monparler en quarts de final i a Marc Ortega en semifinals. Mentre Que Jorge va guanyar a Mar Ortega en semifinals, que va passar com a millor perdedor i a Javi d’Oliva en semifinals. La final serà a partir de les 11:15 hores, després de la presentació dels grups d’entrenament de perfeccionament de tecnificació i Cespiva. La final per la tercer plaça la jugaran Marc i Javi, que van perdre en les semifinals i que també han completat una gran competició.

Carlos Salelles d’Oliva, podria conquistar aquest títol, després de perdre en la final de 2016, davant Vicent Sendra de Xeraco.

Programació de les finals de el “XII Individual sub-16 de raspall”:
- 9:30 hores. Final per la tercera plaça.
Marc Ortega CPV La Vall contra Javi López CPV Bellreguard

- 11:15 hores. Final absoluta.
Carlos Salelles CPV Bellreguard contra Jorge Sanchis CPV el Genovés

Aquesta vesprada es jugaran els quarts de final del sub-18 de raspall individual a partir de les 18:30 hores, amb la presència d’Iván d’Ontinyent, Aarón del Genovés, Rafa d’Alzira, Nicolás de Bicorp, Vicent de Xeraco, Ramón de Sumacárcer, David de Xeraco i Saúl de Muro d’Alcoi.