Castell de Castells acull les semifinals del II Circuit La Bolata

05/12/2017

Castell de Castells acull les semifinals del II Circuit La Bolata

L’ajuntament de Castell de Castells i la Federació de Pilota Valenciana signaven, el passat dissabte, el conveni per a organitzar aquestes partides de semifinals, del II circuit “La Bolata”, on lluitaran el quatre millors equips de l’actualitat dins la província d’Alacant, en la modalitat de llargues.

Aquest consistori dona continuïtat a la realització de grans esdeveniments en l’àmbit esportiu i en especial a la pilota valenciana amb gran tradició al poble, com les finals provincials de llargues i palma, perxa i partides de festes anuals.

Aquest matí amb l’assistència de l’alcalde Vicent Tomàs Estalrich, s’ha firmat el conveni, junt al vicepresident de la Federació Vicent Molines i el president del Club de Pilota de Castells Eliseo Mezquida, i membres del club de pilota Val i Ratlla de Castells.

Com a alcalde, Vicent Tomàs ha volgut donar les gràcies a la Federació de Pilota i fer-li sabedor que ens ompli d’orgull a tot el poble haver pensat en nosaltres per poder acollir aquestes tres grans partides, que faran gaudir de valent a tots el aficionats que acudiran al carrer major el proper dia 8 de desembre.

PROGRAMA DEL DIA 8 DE DESEMBRE:

10.00h. Partida de Juvenils.
12.00h. CPV Benidorm contra CPV El Campello
15.00h. CPV Parcent contra CPV Sella