Cheste acull la presentació de les finals Individuals de frontó

06/12/2017

Cheste acull la presentació de les finals Individuals de frontó "President de la Generalitat"

El saló de plenaris de Cheste va ser el lloc escollit per a la presentació de les finals del Campionat Individual de frontó “Trofeu President de la Generalitat Valenciana”.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi, Jose Morell, del regidor d’esports i la delegada d’hisenda, el vicepresident de l’àrea de frontó, Daniel Novejarque i de tots els protagonistes de les finals individuals de l’edició número 31 d’aquest campionat oficial.

José Morell va mostrar la seua satisfacció perquè després de dos anys les finals tornen a un frontó tan destacat per a aquesta modalitat com és el “Barón de Cheste”. A més va destacar que porten esponsoritzant al jugador Adrián de Museros i al llarg de l’any estan tractant de donar activitat de pilota amb partides de festes importants.

Per la seua banda el vicepresident de la FPV va assenyalar que les finals d’enguany seran molt competitives i que arribaven pesos pesats com són els finalistes de la categoria especial, i veterans com Toni Costa, de les categories d’entre setmana. Durant la presentació dels finalistes també es va signar el conveni entre la Federació i l’ajuntament pel qual s’ha fet possible la disputa de les finals del mà a mà.