Soro III al costat de les promeses de les escoles de tecnificació

06/12/2017

Soro III al costat de les promeses de les escoles de tecnificació

Al llarg del matí els grups d’entrenament de la modalitat d’escala i corda s’han reunit en el poliesportiu de Massalfassar

En les magnifiques instal.lacions de pilota valenciana de Massalfassar han sigut la seu de la concentració dels grups d’entrenament de les escoles de perfeccionament de la Federació de Pilota Valenciana. Han estat presents alumnes de les escoles de Vila-real, Moncada, Alcàsser, Pedreguer i Petrer que han gaudit d’una jornada de convivència esportiva al costat dels tècnics d’aquestes escoles. Hui han rebut una visita molt especial, Soro III, gran campió individual professional de la modalitat d’escala i corda de 2017 i un dels millors jugadors de la modalitat. Ha estat observant les evolucions dels més joves en el trinquet al costat de Pepe Mezquita, tècnic que ha estat entrenant amb els jugadors que estan preparant la pròxima competició de tecnificació, alguns d’aquests jugadors seran titulars i altres reserves d´aquesta competició que es jugara entre el 26 de desembre i el 6 de gener.

Els altres esportistes han estat practicant la modalitat de llargues al costat del seleccionador absolut i tècnic de les escoles de tecnificació, Pigat II, i les modalitats d´One Wall i frontó valencià, al costat del preparador físic i tècnic del Cespiva, Fageca. Una jornada d’entrenament amb companys d’altres escoles on han gaudit entrenant i amb una competició final. L’Ajuntament de Massalfassar i el responsable de l’escola de la localitat han col·laborat en aquesta jornada cedint les instal·lacions a les promeses de la modalitat d’escala i corda. Divendres que ve 8 de desembre es presentaren els grups de la modalitat de raspall en el trinquet de la Llosa de Ranes, a partir de les 11 hores.