Festa de la tecnificació de la modalitat de raspall a la Llosa de Ranes

07/12/2017

Festa de la tecnificació de la modalitat de raspall a la Llosa de Ranes

Demà divendres 8 de desembre en el trinquet de la costera es presentaran els grups de tecnificació i perfeccionament de raspall i podrem gaudir de quatre gran partides dels Individuals de raspall

Després de diverses setmanes de competició en els Individuals sub-16 i sub-18 de raspall, demà divendres 8 de desembre, es realitzara una gran festa de la base de la modalitat de raspall. Es presentaran els grups d’entrenament de tecnificació i perfeccionament de les escoles de tecnificació de raspall, al costat de quatre partides espectaculars dels Individuals de raspall. Estaran presents els alumnes que entrenen en les seus de: Piles, Xeraco i la Llosa de Ranes. Es disputaran les finals de l’Individual sub-16, en la final per la tercera plaça s’enfrontaran Javi d’Oliva contra Marc d´Alcántera del Xúquer, mentre que en la final absoluta s’enfrontaran Carlos d’Oliva contra Jorge del Genovés. També es disputaran les dos semifinals de l’Individual sub-18 de raspall, en la primera semifinal s’enfrontaran Iván d’Ontinyent contra David de Xeraco, mentre que en la segona semifinal jugaran Rafa d’Alzira contra Vicent de Xeraco.

Programació de partides i actes, divendres 8 de desembre, trinquet de la Llosa de Ranes
- 9:30 hores. Final 3ª plaça del sub-16. Javi CPV Bellreguard contra Marc CPV La Vall

- 10 hores. 1ª semifinal Individual sub-18. Iván CPV Ontinyent contra David CPV Xeraco

- 11 hores. Presentació dels grups de perfeccionament de raspall.

- 11:15 hores. Final absoluta del sub-16. Carlos CPV Bellreguard contra Jorge CPV el Genovés

- 12 hores. 2ª semifinal Individual sub-18. Rafa CPV La Vall contra Vicent CPV Xeraco

Una gran festa on estaran les principals promeses de la modalitat de raspall que entrenen al costat del Moro d´Alcántera del Xúquer, Fageca i Álvaro de Faura en les escoles de tecnificació i CESPIVA.