Pasqual de La Pobla campió de l'Individual de frontó

10/12/2017

Pasqual de La Pobla campió de l'Individual de frontó

Este migdia, el frontó Barón de Cheste coronava a Pasqual de La Pobla com a campió del XXXI Trofeu President de la Generalitat.

El jugador del Camp de Túria aconsegueix el seu quart títol d’aquesta competició després de vèncer a Adrián de Museros, en una final que ja s’ha vist fins en cinc ocasions, amb tres títols per a Pasqual i dos per a Adrián.

La final de hui, retransmessa per les càmeres de LevanteTV, és decantava d’una manera molt ràpida, fins i tot s’arribava a un 18 a 0, per a Pasqual amb un Adrián que no trobava el seu lloc en el frontó. Esta diferència ha estat fonamental durant la resta de partida, amb un Pasqual tranquil que ha sabut administrar aquest avantatge, i resolvia la final amb un 41 a 22 en el marcador final.

Com a prèvia és disputava la final de la primera categoria, amb Zarzo de La Pobla i Àlex, jugador de Vinalesa pertanyent al club de La Baronia. Una bona partida que acabava amb el resultat de 41 a 37 per a Àlex.

Lliuraven els trofeus l’alcalde de Cheste, Jose Morell, l’alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, els regidors d’esports de totes les poblacions implicades i Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.