Parcent i El Campello es disputara el II Circuit La Bolata

11/12/2017

Parcent i El Campello es disputara el II Circuit La Bolata

El II Circuit La Bolata de llargues arriba a la seua fi i ho fa amb el que és pot considerar com a cartell sorpresa, després de la jornada de semifinals disputada el passat divendres a Castell de Castells.

La població de la Marina Alta, un clàssic referent dins de les modalitats de ratlles dictava sentència i enviava directament a les formacions de El Campello i de Parcent a la final que és disputarà el pròxim diumenge dia 17 de desembre en el carrer major d’Orba. 

La jornada de semifinals arrancava el passat divendres amb un partida de promoció de categoria juvenil en la que s’alineaven els jugadors que en un futur pròxim seran el present de la lliga de llargues. A continuació, cap al migdia, s’anunciava la primera semifinal, que enfrontava a la formació de El Campello i la de Benidorm, equip que havia arrasat durant la fase de classificació. És per aixó que es pot considerar una sorpresa la seua derrota per 10 a 5. La partida va estar marcada pel bon fer de Martines al traure i els restos de Mario i Miki, molt encertats en tot moment. L’equip de Benidorm no és va adaptar com calia al carrer de Castells i és quedava fora de la competició causant sorpresa en la major part dels aficionats.

Ja per la vesprada és disputava la segona semifinal entre l’actual campió, l’equip de Parcent i el de Sella. En esta partida és va viure un gran remuntada ja que els de Sella anaven davant i amb una important diferència en el marcador, arribaven a posar un 5 a 1. Els de Parcent no tiraren la tovallola, tot el contrari, anaven jugant cada vegada millor, tant Àngel al traure, com Germán al rest van estar fonamentals per poder vèncer en esta semifinal que acabava finalment amb el resultat de 6 a 10 per als de la Marina Alta.

El diumenge que vé és resoldrà el II Circuit La Bolata quan els de Parcent i El Campello s’enfronten pel títol a partir de les 12.00 hores al Carrer Major d’Orba.