Comença el Trofeu Mestres de pilota

13/12/2017

Comença el Trofeu Mestres de pilota

L’XI Trofeu Mestres es presentarà este dimecres en el trinquet de Pelayo, acte que tindrà lloc a les 12.30 hores i en el qual participaran els deu pilotaris escollits per a esta edició així com la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau.

El torneig es completarà en dues jornades en la seua seu habitual del trinquet de Pelayo. El pròxim dissabte es disputaran les semifinals mentre que la final es jugarà el diumenge dia 24.
Es tracta del torneig en el qual participen els pilotaris que han destacat més en les posicions de rest, mitger i punter durant l’any que ara toca a la seua fi.

El torneig manté el format curt de dues semifinals i la final. També la seu habitual del trinquet Pelayo, ja que es tracta d’una competició auspiciada per l’Ajuntament de València mitjançant la Fundació Esportiva Municipal.

La primera jornada està programada el dissabte de la setmana que ve dia 16 de desembre, quan es completaran les semifinals. Obriran la sessió Soro III i Félix que tindran en la contra a Genovés II, Javi i Tomàs II. A continuació, Puchol II i Pere mesuraran les seues forces contra Pere Roc II, Santi i Carlos.

MOTIU: Presentació de l’XI Trofeu Mestres de la pilota.

LLOC: Trinquet de Pelayo.

DIA I HORA: Dimecres 13 de desembre a les 12.30 hores.