Orba decideix el campió del II Circuit La Bolata

15/12/2017

Orba decideix el campió del II Circuit La Bolata

Este diumenge és disputarà la final del II circuit La Bolata, que és disputa a la modalitat de llargues al municipi d’Orba en la comarca de La Marina Alta.

A la cita arriben els guanyadors de les semifinals disputades a Castell de Castells la passada setmana, és dir, Parcent i El Campello. Els primers, guanyaven a Sella, i a més, és l’equip que defensa el títol, aconseguit l’any passat en la ciutat d’Alacant, quan guanyaven precisament a l’equip de Sella. Els de El Campello, guanyaven en semifinals al totpoderós equip de Benidorm. Els Martines, Mario, Miki…etc., estan protagonitzant el resorgir d’un dels clàssics de la lliga a llargues com és el club de Campello, que en la passada edició de la lliga és convertía en subcampió disputarà ara la final del Circuit.

Martines, als seus 48 anys està en plenitud de forma (no en va disputava i guanyava el passat mundial celebrat a Colòmbia) i aixó és tradueix en forma de presència en les finals més importants de la modalitat de llargues.

La localitat d’Orba és prepara ja per a una jornada de pilota que arrancarà a les 10.00 hores del pròxim diumenge dia 17 de desembre amb una partida d’exhibició protagonitzada pels millors juvenils de la modalitat. Tot seguit, ja cap el migdia, tindrà lloc l’esperada final, amb Parcent (Àngel, Sacha, Germán, Conillet i Iván) contra El Campello (Matines, Mario, MIki, Jesús i Jose). Cal remarcar la important tasca d’una multinacional com és La Bolata Importa, S.L., que per segon any consecutiu és convertía en el principal patrocinador d’aquest novedós Circuit que naixia el passat curs.