Beniparrell, Bicorp i Rafelbunyol, a pel campionat en el Diputació de Raspall Parelles

15/12/2017

Beniparrell, Bicorp i Rafelbunyol, a pel campionat en el Diputació de Raspall Parelles

Les primeres finals del cap de semana del XX Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran premi Diputació de Valencia, tindran a les dones com a protagonistes, ja que serán tres finals femenines les que ocupen el trinquet de Rafelbunyol a partir de les 10 hores de demà dissabte.

Començarà el dia amb la final de quarta A entre Meliana G i Beniparrell F. En quan acabe la partida inaugural aplegarà la de quarta B, on l’Alfàs del Pí i Favara, dos clubs debutants en la competició, intentaran guanyar la seua primera final. Com a colofó al matí de pilota es jugarà la final de tercera, que comptarà de nou amb un equip de Meliana, que s’enfrontarà amb el Borbotó C.

Ja per la vesprada del dissabte, els clubs de Montserrat i La Vall viuran les finals per partida doble. En el cas de Montserrat, l’equip d’Andrea, Eva i Carol jugarà la final de segona a les 16 hores davant el Moixent, amb Nerea i Natalia. El club de Montserrat repetirà representant a continuació, ja que jugarà la final de quarta A contra La Vall D. Altre club d’enhorabona, ja que la partida de tercera comptarà amb La Vall C i Muro d’Alcoi. Sent aquesta final la que done per finalitzada una intensa jornada, on s’hauran celebrat sis partides a Rafelbunyol, quasi sense interrupció.

El diumenge pel matí aplegarà el torn a les finals de primera absoluta i femenina, on el club de Bicorp opta al doblet. Es disputarà en primer lloc la final entre les parelles de Mar i Victoria, jugadores del CPV Bicorp, i de les germanes Ana i Noelia de Beniparrell. A les 10:30 estan citades per a jugar-se el trofeu de campiones d’aquesta temporada, on les jugadores del Bicorp ja s’han emportat l’Autonòmia i la Supercopa. A continuació, aplegarà l’hora de la final absoluta del campionat, els contendents, la parella local del CPV Rafelbunyol, Escoto i Moro, i l’equip de Bicorp, amb Victor i Borja. Res cal afegir a aquest enfrontament, ja que son jugadors que es coneixen a la perfecció.

Es tancaran les finals de la 20ª edició del Diputació de Raspall Parelles en la sessió del diumenge per la vesprada. La primera partida serà a les 16 hores amb els juvenils de Bicorp i Fenollet. A continuació aplegarà el torn al derby entre el Polinyà B i C, que jugaran pel títol de quarta B, mentre que la final de segona categoria entre Oliva, amb Josele i Joanjo, i Gavarda, amb Pau i Pau, serà l’enfrontament que tanque aquesta temporada de raspall.

Programa finals dissabte 16 de desembre, trinquet municipal de Rafelbunyol:
10:00 h. Final Quarta A Femenina
CPV Meliana G / Ajunt. Beniparrell F
11:00 h. Final Quarta B Femenina
CPV Favara / CPV Alfas del Pi
12:00 h. Final Tercera Femenina
CPV Meliana A / CPV Borbotó C
16:00 h. Final Segona Femenina
Tapizados Calse Moixent C / Lanzadera Montserrat B
17:00 h. Final Quarta A
Lanzadera Montserrat A / CPV La Vall D
18:30 h. Final Tercera
CPV La Vall C / CPV Muro

Programa finals diumenge 17 de desembre, trinquet municipal de Rafelbunyol:
10:30 h. Final Primera Femenina
Turismo Rural Bicorp E / Ajunt. Beniparrell A
11:30 h. Final Primera
El Dau Rafelbunyol A / Bicoroliva Bicorp A
16:00 h. Final Juvenil
Bicoroliva Bicorp / Bar Carlos Fenollet
17:30 h. Final Quarta B
Ajunt. Polinyà Xúquer B / Ajunt. Polinyà Xúquer C
19:00 h. Final Segona
Exquisite Fruits Oliva A / CPV Gavarda A