Alfàs del Pi, Beniparrell, Borbotó i Moixent campions de l'Autonòmic de raspall femení

16/12/2017

Alfàs del Pi, Beniparrell, Borbotó i Moixent campions de l'Autonòmic de raspall femení

En el trinquet de Rafelbunyol han començat les finals del XIX Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran premi Diputació de València

Les xiques han sigut les primera a disputar les finals en el trinquet de l´Horta Nord. Alfàs del Pi, s’ha convertit en la revelació de la competició i ha aconseguit el títol de 4B en el seu debut en la competició, amb una gran actuació de Laura i Lucia que han superat a Carla i Zaida les jugadores de Favara, amb gran superioritat. En la final de 4A, Mireia i Paula han guanyat en una final molt disputada a la formació de Meliana G, integrada per Aina i Andrea. L’equip de Beniparrell ha aconseguit el títol en aquesta categoria. En la final de tercera categoria, l’equip de Borbotó C, ha aconseguit la victòria davant Meliana A. Irene i Adriana han sigut un equip molt compacte que ha superat a Eva i Tamara. En la final de la categoria de plata, Moixent, amb Natalia i Nerea han superat amb claredat a la formació de Montserrat, que ha jugador amb Andrea, Carol i Eva. Han lliurat els trofeus i medalles els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Armando Merce i Ana Belén Giner, al costat de l’alcalde de Beniparrell, Salvador Masaroca, el regidor de Rafelbunyol, Santi Bellver, el regidor de cultura de Meliana, Pere Cano i el regidor d´esports de Moixent, Vicent Duval.

Resultats de les finals del XIX Autonòmic de raspall parelles, Trofeu Diputació de València:
- Final Quarta B Femenina
CPV Favara – 0 - CPV Alfes del Pi - 25

- Final Quarta A Femenina
CPV Meliana G – 10 - Ajunt. Beniparrell F - 25

- Final Tercera Femenina
CPV Meliana A – 5 - CPV Borbotó C - 25

- Final Segona Femenina
Tapizados Calse Moixent C – 25 - Llanzadora Montserrat B - 0

Demà diumenge 17 de desembre, es completaran les finals femenines amb la gran final de primera categoria que enfrontara a Beniparrell i Bicorp, en una final que és un clàssic de les últimes competicions i on s’enfrontaran algunes de les millors jugadores de l’elit del raspall femenina.