Bicorp i Rafelbunyol triomfen en el Trofeu Diputació de València de raspall

17/12/2017

Bicorp i Rafelbunyol triomfen en el Trofeu Diputació de València de raspall

Els equips femenins i masculins d’aquestes dos entitats esportives han aconseguit els dos títols més importants de l’Autonòmic de raspall parelles

El trinquet de Rafelbunyol ha gaudit de dos partides de gran nivell en la segona jornada de finals del XIX Autonòmic de raspall parelles, “Trofeu Diputació de València”. La final femenina de primera, l’ha guanyat l’equip de Bicorp mentre que la final de primera categoria, l’ha guanyat l’equip de Rafelbunyol A. Les dos finals han sigut molt disputades i emocionants. La final femenina, que ha enfrontat a dos dels millors equips de l’elit, ha sigut espectacular. L’equip de Beniparrell integrat per la germanes Puertes ha començat al traure, i ha aconseguit el primer joc de forma brillant. Però a poc a poc l’equip de Bicorp, integrat per Mar i Victoria ha anat millorant i el públic ha començat a aplaudir a aquestes esportistes, que estaven disputant una gran final, que han barallat fins a l’últim quinze. Victoria ha tapat amb la seua esquerra la muralla de forma brillant molt bé secundada, per Mar de Bicorp, que també ha jugat a un nivell molt alt. Ana i Noelia, ho han intentat i han posat en dificultats a les seus rivals, però en el tram final s’han vist desbordades per les seus rivals. La final masculina ha enfrontat a dos clubs clàssics de la modalitat de raspall, Bicorp i Rafelbunyol. L’equip de la Canal de Navarrés, ha jugat amb Víctor de Bolbaite i Borja de Navarrés contra l’equip de “l´Horta Nord”, integrat per Escoto d’Oliva i Moro d´Alcàntera del Xúquer, en una final molt barallada per tots dos finalistes. Bicorp, ha posat en problemes en els seus primers compassos a l’equip de Rafelbunyol, que a poc a poc ha anat controlant els temps de la final, per a anar guanyant quinzes i sumar jocs, sent més efectius que els jugadors de Bicorp, que només els ha faltat eixa sort per a sumar algun joc més, ja que han estat a bon nivell, però no han tancat quinzes claus en els diferents jocs disputats. El Moro una vegada més ha brillat i mostrat la seua classe de gran jugador, molt bé abrigallat per Escoto, que ha estat a gran altura, en el traure i en els rebots, completant una gran final. Borja ha estat espectacular barallant contra un gran equip al costat de Víctor, que ha imprès tota la seua pegada a cada quinze, però hui no han pogut amb els seus rivals.

Resultats de les finals del XIX Autonòmic de raspall parelles, “Trofeu Diputació de València:
- Final Primera Femenina
Turisme Rural Bicorp I - 25 - Ajunt. Beniparrell A - 15

- Final Primera
El Dau Rafelbunyol A - 25 Bicoroliva Bicorp A - 5

Han lliurat les medalles i trofeus els vicepresidents de la Federació i Pilota Valenciana, Armando Merce i Conrado Ferrando, l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, l’alcalde de Beniparrell, Salvador Masaroca i el regidor d’esports de Beniparrell, José Manuel Puchalt.