Parcent es proclama campió del Circuit La Bolata de llargues

17/12/2017

Parcent es proclama campió del Circuit La Bolata de llargues

Orba ha sigut l’escenari de la final de la segona edició del Circuit la Bolata de llargues. El carrer Major, ha sigut digne espai on s’ha celebrat l’última final de llargues oficial de 2017, amb Parcent i el Campello. Novament Pacent ha reeditat la victòria de l’any passat.

Per part de Parcent han jugat Àngel, Sacha, Conillet, Germán i Iván Estarlich. Per part del CPV El Campello, Martínez, Mario, Miki, Tendero i Jose Berenguer. Aquestos últims quasi no han pogut fer res durant l’encontre, ja que el resultat final ha sigut molt folgat, 10 per 1.

El suculent premi del CPV Parcent ha sigut de 2.425 €, al fer 10 jocs, i aconseguir el Campello només en fera un, per la qual cosa el premi ha minvat a 575€. A poc a poc s’ha acoseguit que en només dos edicions el Circuit La Bolata passe a ser una de les competicions obligatòries en el calendari del joc a ratlles.

Han assitit a Orba el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicen Marzà, el director general d’Esports, Josep Miquel Moya, el diputat d’Alacant Gerard Fullana, el coordinador de pilota, Sebastià Giner, el vicepresident de la Federació, Vicent Molines, el gerent de l’empresa “la Bolata”, Berto Perelló, l’alcalde del municipi Ignasi, Cervera, la regidora d’esports, Melissa Catalá, l’alcalde dels campions, Màxim Revilla.

Prèviament a la final s’ha disputat una partida de jugadors sub-19, entre els més destacats de la modalitat de llargues.