Les formacions de Puchol II i Genovés II finalistes del XI Trofeu Mestres de Pilota

18/12/2017

Les formacions de Puchol II i Genovés II finalistes del XI Trofeu Mestres de Pilota

Els resultats de les semifinals disputades el passat dissabte al trinquet de Pelayo han deparat que la final del XI Trofeu Mestres d’Escala i Corda enfronte a la parella de Puchol II i Pere front al trio de Genovés II, Javi i Tomás II, en un duel que tindrà lloc el pròxim diumenge dia 24 a partir de les 11:30 hores.

Les dos formacions van aconseguir la classificació en una vesprada per a emmarcar. Van ser dos semifinals carregades de bon joc, qualitat i emoció per conèixer als guanyadors.

La primera partida va ser bona des del primer fins a l’últim quinze. Tal qual, la parella de Soro III i Félix no van poder fer res més. Es van buidar per complet, però davant van tindre un trio perfecte. L’afició s’ho va passar en gran. Es va igualar a 30, 40, 45 i 50. Al remat, el trio va guanyar per 60 a 50 davant una tancada ovació dels aficionats dirigida a tots els pilotaris.

El llistó es va quedar molt alt per a veure la segona semifinal. De fet, la segona semblava que anava per la via ràpida, quan el trio de Pere Roc II, Santi i Carlos es va posar amb un 20 per 40 a favor seu.

En eixe moment la parella va reaccionar i es va tornar a viure un nou recital de pilota. Puchol II i Pere van igualar a 45 i, tot seguit, es van posar per davant amb un 50 per 45. L’esforç de la parella havia sigut màxim i el trio continuava pressionant. Així es va arribar a iguals a 55. La moneda va caure a favor de la parella, i es va convertir en la segona finalista d’aquesta onzena edició del torneig.