Gavarda, Polinyà i Bicorp completen el quadre de campions del Diputació de Raspall Parelles

18/12/2017

Gavarda, Polinyà i Bicorp completen el quadre de campions del Diputació de Raspall Parelles

La freda vesprada d’ahir diumenge es tancava la edició número 20 del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, gran trofeu Diputació de Valencia.

El trinquet de Rafelbunyol acollia les últimes partides oficials de la temporada de raspall, les finals de les categories juvenil, quarta b i segona. Obrien foc els més joves, la categoría de promoció de juvenils, on la parella de Sergio i Nicolas s’emportaven la copa de campions a Bicorp, després de deixar en 5 als joves de Lloc Nou d’en Fenollet, Aaron i Gerard. A continuació aplegava el torn a la final corresponent a quarta B, on el disputat derby entre Polinyà de Xúquer B i Polinyà de Xúquer C se l’emportaven els primers. Tancaven la vesprada, i la present edició, la final de la divisió de plata, on els primers equips dels clubs de Gavarda i Oliva s’enfrontaven en una espectacular partida. El marcador final de 25 per 5, favorable a Gavarda, no reflexa tot el que varen oferir els quatre jugadors finalistes. Josele i Joanjo, integrants de l’Oliva, foren dignes rivals de Pau Alonso i Pau Gallego, jugadors del Gavarda, sent ovacionats tots ells en nombroses ocasions pel públic assistent.

El lliurament de trofeus als equips finalistes va còrrer a càrrec de Vicent Mompó, alcalde de Gavarda, Oscar Navarro, alcalde de Polinyà de Xuquer, Jose Garcia “Moro”, responsable de tecnificació de raspall de la FPV, Conrado Ferrando, vicepresident de la FPV, i el patrocinador del CPV Oliva, Quico Torres.

Final Segona:
CPV Gavarda A (Pau Alonso, Pau Gallego) - 25
Exquisite Fruits Oliva A (Josele, Joanjo, Murillo) - 5

Final Quarta B:
Ajunt. Polinyà B (Enric, Pablo) - 25
Ajunt. Polinyà C (Julià, Ricardo) - 15

Final Juvenil:
Bicoroliva Bicorp (Sergio, Nicolas) - 25
Bar Carlos Fenollet (Gerard, Aaron) - 5