Resoltes les ajudes a esportistes d’Alacant per participar en competicions oficials internacionals

19/12/2017

Resoltes les ajudes a esportistes d’Alacant per participar en competicions oficials internacionals

Un total de 8 jugadors i jugadores de pilota valenciana han estat becats per la Diputació d’Alacant, a través del pla d’ajudes econòmiques a esportistes de la província d’Alacant per la participació en competicions oficials internacionals durant la temporada 2016-2017.

Els esportistes becats havien d’haver participat en una competició Internacional Oficial en la temporada 2016-2017, tots ells van participar en el “III Campionat d’Europa de Seleccions Inferiors de Pilota a Mà – Tavernes Blanques 2017”, representant a les seleccions inferiors sub-19, sub-17 i sub-15 masculines i femenines de la Comunitat Valenciana. A més, els altres requisits per poder sol.licitar eren ser naturals de la província d’Alacant o haver residit en la mateixa durant els tres últims anys, i estar en possessió de la corresponent llicència federativa en vigor.

Les ajudes rebudes en el cas dels pilotaris han oscil.lat entre els 321,92€ i els 442,64€, una convocatòria a la qual la Diputació d’Alacant ha destinat un total de 60.000 euros que han sigut atorgats en funció del barem de punts aconseguits per cada esportista.

La resolució de les ajudes es pot consultar-se en el següent enllaç: https://goo.gl/cKgQDd

Els jugadors i jugadores de pilota valenciana beneficiats d’aquestes ajudes han sigut els següents:
- Àlex Albert Martínez
- José Luis Calvo Segura
- Àlvaro Escrivà Sendra
- Joan Fuster i Pastor
- Marc Giner Giner
- Francisco Juan Navarrete
- Fanny Mas Escrivà
- Joana Rodríguez Ballester