Els clubs de pilota es preparen per al 2018

20/12/2017

Els clubs de pilota es preparen per al 2018

Amb el 2017 finalitzant, cal pensar ja en la próxima temporada, i en el cas de les principals competicions de primavera el termini per a inscriure’s està pròxim a finalitzar.

Es el cas de l’Autonòmic de Frontó Parelles, d’El Corte Inglés de Galotxa, de l’Autonòmic de Raspall i de la Lliga de Llargues. En tots ells els clubs han d’enviar els seus equips en els pròxims dies. Per exemple, en el cas de galotxa, per a El Corte Inglés ja han enviat equips els clubs de Beniparrell, Xuquer de Sueca, Godelleta, Castelló de la Plana o Foios. Cal destacar que aquesta competició compta amb categories de carrer, trinquet, escolars i femenina, i que tancarà la seua inscripció el pròxim divendres 22 de desembre.

Mateix plaç compte el Diputació de Raspall, on per exemple els clubs de Otos, Sumacarcer, Valldigna, Beniparrell, Sella o Borbotó han fet ja els seus deures i tenen els seus equips inscrits en una competició que està destacant per la igualtat de participación entre homes i dones, ja que hi ha quasi la mateixa quantitat d’equips en les últimes edicions.