L’Autonòmic de One Wall Individual es jugarà en Tavernes Blanques i Borbotó

21/12/2017

L’Autonòmic de One Wall Individual es jugarà en Tavernes Blanques i Borbotó

La setena edició del Campionat Autonòmic de One Wall Individual viurà aquest cap de semana la seua fase de grups, en la que es jugaran les partides que permetran als jugadors i jugadores pasar a la final de cada categoria.

En la vesprada de demà divendres, a partir de les 17 hores, será quan començaran les partides de la competició femenina en el frontó de Borbotó. En la categoría A lluitaran per aplegar a la final les jugadores Mar de Bicorp, que defensa el títol guanyat la temporada anterior, Amparo de Moncada, Anabel de Borbotó i Victoria de Valencia. Mentre que en la categoría B ho faran Adriana de Valencia, Aida de Moixent, Carol de Montserrat, i les germanes Irene i Mireia de Massamagrell.

Ja el dissabte, en el Pavelló de Tavernes Blanques, es jugaran les partides de les tres categories masculines. Les mateixes començaran a les 10 hores, i en la categoría A serán cinc els jugadors que intenten aplegar a la final, Pablo Salvador de Valencia, actual campió, Pasqual de la Pobla, vigent subcampió, Steven de Borbotó, Albert de Tavernes Blanques i Carlos de Valencia. Tres joves jugadors de Tavernes Blanques es jugaran el títol de la categoría B, Gabriel, Mario i Marc, mentre que en veterans serán Ramon de Valencia, Voro de Tavernes Blanques i Jose de Massamagrell els que ho faran.

Pero previament a les partides del dissabte es farà la presentació oficial amb tots els participants del torneig en el Pavelló de Tavernes Blanques. Tots els participants están citats entre les 9 i 9:30 per a poder lliurar-los el material corresponent i poder fer la presentació per categories i la foto de grup. Les finals de la competició tindran lloc la vesprada-nit del divendres 29 de desembre en el frontó de Borbotó.