Expojove comptarà amb els millors jugadors de pilota valenciana

21/12/2017

Expojove comptarà amb els millors jugadors de pilota valenciana

El pròxim dimarts 26 de desembre començarà altra edició d’Expojove, i el nostre esport tornarà a estar present en la mateixa, amb moltes activitats per als més menuts. Tots aquells que pasen per la secció que organitza la Federació de Pilota Valenciana en Expojove podrán practicar el nostre esport, així com fer diferents tallers de promoció.

Entre els events més interessants per al jove públic figura com tots els anys la presencia dels jugadors més destacats de la temporada. L’actual campió individual d’escala i corda, i dominador de la modalitat en les últimes temporades, Soro III, acudirà a Expojove en la jornada inaugural, el matí del dimarts 26, a les 12 hores. La mascota de la pilota valenciana, MAPI, també s’acostarà el matí del dimarts per a poder gaudir d’Expojove i entretindre a tots els joves que pasen per la secció de pilota.

El dia següent serà el campió individual de raspall profesional, Ian de Senyera, qui acudirà, dimecres 27 de desembre, a partir les 12 hores. Per la vesprada del dimecres, a les 17 hores, Santi de Finestrat i Pere Roc de Benidorm, recents campions del mon amb la Selecció Valenciana i professionals de l’escala i corda.

Al dia següent, dijous 28 a les 12 hores, serà quan altre jugador campió del mon amb la Selecció Valenciana, i també de la Lliga d’Escala i Corda, Puchol II, visite la secció de pilota valenciana. I altre que visitarà Expojove serà un dels referents de la modalitat de la raspada, Moltó de Barxeta, que enguany ha aconseguit tant la Lliga de Raspall com la Copa Diputació, els dos màxims trofeus per equips, en aquest cas ha confirmat la seua presencia a les 12 hores del divendres 29.