Montserrat, Quart de les Valls i Marquesat, a per la Supercopa de Galotxa

21/12/2017

Montserrat, Quart de les Valls i Marquesat, a per la Supercopa de Galotxa

El carrer de pilota “Conrado Casanova” d’Alfarp serà el lloc on es tanque dissbte 23 de desembre la temporada de galotxa amb les finals de la 23ª edició de la Supercopa, on jugaran Quart de les Valls i Montserrat, pel títol absolut, i de nou Montserrat, en aquest cas contra Marquesat, per la copa de juvenils.

La competició on s’enfronten els campions de la galotxa pel títol de millor equip de la temporada es jugarà dissabte, a partir de les 15: 30 hores. El primer trofeu en joc correspondrà a la categoria juvenil, amb la partida on els equips de Lanzadera Montserrat i Ocovity Marquesat, que jugarà la seua primera Supercopa, serán els protagonistes. Els joves de Montserrat, defensors del títol guanyat en el 2016, que tenen al seu bot Joel com a jugador més determinant, es jugaran el seu segon trofeu de l’any davant la formació de l’escola de Marquesat, recordem que Montserrat es feu amb el títol de l’Autonòmic El Corte Inglés. Els jugadors locals: Carlos, Vicent i Adrià, hauran de fer valer el fet de jugar en casa i emportar-se el segon campionat de la temporada, ja que guanyaren l’Edicom-Interpobles fa unes setmanes.

Una vegada es complete la final juvenil aplegarà el torn de la final absoluta, ja que Kiwa Quart de les Valls, campió en la pasada edició, i Lanzadera Montserrat, que es va emportar el trofeu fa dos edicions, es jugaran la copa de supercampions de galotxa de la temporada. En el cas de l’equip del Camp de Morvedre, campió de l’Autonòmic Corte Inglés, deuran escollir entre tots els jugadors que podrien jugar: Javi “Moro”, bot referència dels últims anys, Juan Carlos “Xato”, un dels mitgers amb més intenció, Guillermo, pot ser el mitger amb més pegada de la pilota, Alex, una promesa que s’està fent realitat, Juan Antonio, l’alma-mater del club, Bervis, un feridor com ja no queden o Miguel Angel, altre feridor de nivell. Mentre que per part del club de Montserrat, que ha aconseguit jugar tant la final absoluta com la juvenil, el seu equip més probable serà el que va endur-se el passat Interpobles-Edicom, amb Oscar fent el bot de part a part, el jove Javi jugant al mig, Carlos en punta acabant les pilotes que toca i un segur en la ferida com es Rafa.