L'Autonòmic AON d'Escala i Corda pararà pels nadals

22/12/2017

L'Autonòmic AON d'Escala i Corda pararà pels nadals

La vintena edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran trofeu AON, viurà el cap de setmana la última jornada abans del descans per les festes de nadal.

Com a previa al descans de nadals, el calendari ens ha deixat una interessant partida en cada grup de primera categoria. En el grup 1 serà el primer classificat, Lliria A, el que visite a l’Ovocity Marquesat A, segon de la taula. Enguany el fet de comptar amb Boni en l’equip de Lliria li ha donat un punt més de competitivitat a la primera formació del club del Camp de Turia. Riba-roja A i el Marquesat B, que es juguen la última plaça del grup, jugaran la partida restant del grup en el trinquet dels primers. El primer i segon classificat del segon grup també s’enfrontaran, ja que l’Alfara de la Baronia, actual campió i segon classificat, jugarà al seu trinquet, el d’Algimia, davant l’Alianza Galadtrans Foios, líder del grup. L’altra partida, que tancarà la jornada, tindrà a Faura i Algimia d’Alfara en el trinquet de Xilxes, seu de l’equip de Faura per a la competició.

A falta d’algunes partides pendents de les últimes jornades, en la resta de categories la lliga regular ja s’ha completat. En la divisió de plata son Moncada, Massalfassar, Castalla i Torrent els que encapçalen els grups i que ja tenen plaça per a la fase final, faltant per determinar els segons classificats. Tots ells disputaran quarts de final a mitjans de gener, a l’igual que en tercera i quarta A. Altre equip de Moncada, junt a Xilxes, Lliria i Moixent, son els primers classificats de la divisió  de bronze. Mentre que en quarta A figuren dos equips de Torrent, així com Tamborí de Valencia i Castelló, com a primers classificats. Respecte en quarta B, la primera fase es tancarà a finals de gener, i en els seus grups van per davant la Pobla de Vallbona D i Onda B. Per últim, en veterans, la Ribera C marxa un punt per davant de l’Onda D i la Valldigna, empatats en la segona posició.