La final del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana es juga a Pelayo

22/12/2017

La final del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana es juga a Pelayo

La gran final de la onzena edició del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana a la modalitat d’Escala i Corda es disputarà el pròxim diumenge a partir de les 11:30 hores al trinquet de Pelayo. Aquesta cita que tanca la temporada de tornejos oficials enfrontarà a la parella de Puchol II i Pere front al trio de Genovés II, Javi i Tomás II, un duel d’alt voltatge entre alguns dels millors jugadors de la modalitat.

Els dos equips han arribat a aquesta final desprès de superar en semifinals als seus adversaris per resultats molt ajustats, en duels d’alt nivell que es van resoldre per xicotets detalls i van tindre un joc brillant.

Concretament, Genovés II, Javi i Tomàs II es van imposar pel resultat de 60 per 50 a la parella de Soro III i Félix, en un duel que va registrar igualades a 30, 40, 45 i 50. Al remat, el trio va guanyar per 60 a 50 davant una tancada ovació dels aficionats dirigida a tots els pilotaris.

En la segona semifinal, Puchol II i Pere van superar per un encara més ajustat, 60 per 55, al trio de Pere Roc II, Santi i Carlos. Va ser una partida amb remuntada inclosa, ja que el trio pareixia que anava a imposar-se per la via ràpida al posar un contundent 40 per 20 al seu favor.

A pesar d’això, Puchol II i Pere van protagonitzar una reacció èpica en la qual van aconseguir la igualada a 45, i seguidament es van posar per davant, 50 per 45. Però el trio no es va rendir i va seguir pressionant per aconseguir la igualada a 55. Finalment, la moneda va caure a favor de la parella, qui va completar la gran final del XI Trofeu Mestres d’Escala i Corda.

Pel que fa a la competició femenina, la gran final enfrontarà demà a partir de les 16:30 hores al trio de Victoria, Amparo i Fanni front Ana Puertes, Myriam i Aida.

Les semifinals que es van disputar ahir al trinquet de Pelayo, van tindre els següents resultats:
- Victoria, Amparo i Fanni 25 – 5 Anabel, Noelia i Marta
- Ana Puertes, Myriam i Aida 25 – 10 Mar, Ana Sanchis i Joana