Quart i Marquesat, supercampions de galotxa 2017

25/12/2017

Quart i Marquesat, supercampions de galotxa 2017

En la vesprada del dissabte passat, les formacions de Quart de les Valls i Marquesat varen alçar els trofeus de campions de la 23ª Supercopa de Galotxa.

El carrer de pilota “Conrado Casanova” d’Alfarp era el lloc on es disputaven les finals de la 23ª edició de la Supercopa de Galotxa. La final absoluta tenia al Kiwa Quart i al Lanzadera Montserrat com a protagonistes de la mateixa. Els primers compasos eren favorables a Oscar, Javi, Carlos i Rafa, integrants del Montserrat, que posaven un 15 per 5 al seu favor, que rapidament era contestat pels jugadors de Quart, que es posaven per davant amb tres jocs seguits. A partir d’eixe moment Javi “Moro”, Juan Carlos, Alex y Bervis, jugadors de l’equip del Camp de Morvedre seguien per davant, pero sense aconseguir una distància de jocs com per a jugar la partida amb tranquilitat. Amb aquesta situació s’aplegava al 50 per 40, on definitivament el Quart de les Valls es possava per davant sumant joc darrere joc, deixant el marcador final en un 70 a 45 que no mostra el que costava sumar cadascun dels quinzes per a qualsevol dels dos equips.

Pero previament s’havia jugat també la final juvenil, on els jugadors locals de l’Ovocity Marquesat també li llevaba el títol al Lanzadera Montserrat. Aquesta partida si que va ser més ràpida, ja que els jugadors locals Vicent, Carlos i Adrian no deixaven opció als seus rivals Joel, Ferran i Carles. Els de la Mancomunitat del Marquesat resolien el seu enfrontament de manera contundent, i tan sols deixaven sumar dos jocs als seus rivals. El lliurament de trofeus de les dues finals va còrrer a càrrec de Sebastià Giner, Coordinador de Pilota de la GVA, Fran Climent, regidor d’Alfarp, Josep Blanch, regidor de Quart de les Valls, i Fede Oliva, vicepresident de galotxa de la FPV.