Campus de pilota femení a València

25/12/2017

Campus de pilota femení a València

La Federació de Pilota Valenciana i l’Ajuntament de València han preparat un gran campus per a les xiques que juguen o volen jugar a pilota valenciana

Els pròxims dies València es convertirà en l’epicentre de la promoció femenina de la pilota valenciana. A partir de demà dimarts 26 de desembre i fins al 5 de gener en el trinquet de Pelayo, s’ha organitzat un campus on participaran prop de 90 xiques que juguen a pilota valenciana per a gaudir de la modalitat regna de la dona, el raspall. El Moro, tècnic i jugador de la modalitat de raspall serà l’encarregat de dirigir els entrenaments que s’han preparat al llarg dels pròxims dies on les esportistes conviuran amb jugadores d’altres escoles i clubs sota l’atenta mirada del tècnic de la Federació de Pilota Valenciana. En els pròxims 11 dies s’han preparat 8 jornades que ompliran de vida el recinte esportiu més antic de la ciutat de València.

Xiquetes i dones de 10 a 60 anys estaran entrenant aquests dies per a millorar la raspada, el traure, la col·locació, .. al costat d’un dels millors entrenadors de la modalitat de raspall i que és l’encarregat de la tecnificació i perfeccionament en les escoles de tecnificació i Cespiva de la Federació de Pilota Valenciana. La major part de les participants són de València, però hi ha jugadores de Beniparrell, Meliana, Tavernes Blanques, Montserrat, Laguar, Bicorp, Moixent, Moncada, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Sueca, Petrer, Algimia, Godelleta, Alfarp, Castelló de la Plana, Borbotó, Alfàs del Pi, Alquería de la Comtessa, Bellreguard, Sueca… La primera edició serà un gran èxit. Demà dilluns a partir de les 9:30 hores començaran les sessions, que continuaran dimecres a les 16 hores, dijous i divendres, a partir de les 9 hores. La primera setmana de gener continuaran les sessions del Campus-Clinic que ha organitzat la Federació de Pilota Valenciana.