Puchol II i Pere grans campions del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana

26/12/2017

Puchol II i Pere grans campions del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana

El trinquet de Pelayo va enregistrar un ambient de luxe per acomiadar la temporada amb la disputa de la gran final del XI Trofeu Mestres de Pilota a la modalitat d’Escala i Corda – Gran Premi Sabadell. Puchol II i Pere van ser els victoriosos del duel al imposar-se al trio de Genovés II, Javi i Tomàs pel resultat de 60 per 45.

Va ser una final molt disputada, intensa i de qualitat, sobretot fins al 45 iguals, moment a partir del qual la parella va ficar una marxa més per endur-se els tres últims jocs de forma consecutiva.

Els primers jocs sempre van caure des del dau. El primer joc al rest va vindre amb el 30 per 25 a favor del trio. Genovés II, Javi i Tomàs II van agafar avantatge amb un 30 per 40, però com ja va passar en la ronda de semifinals, la parella va anar de menys a més i va aconseguir anivellar la partida.

Tot amb quinzes d’una gran bellesa per part de tots els protagonistes. Després d’igualar a 40, el primer a arribar a 45 va ser el trio des del rest. Va ser quan Puchol II i Pere van començar a pressionar encara més i van aprofitar els pocs dubtes que va tindre el trio per a anar directes cap al títol.

Els cinc protagonistes van rebre una ovació tancada pel nombrós públic que va abarrotar el trinquet de Pelayo, reconeixent el seu esforç i bon joc, ja que la partida va ser excel.lent, únicament li va faltar eixe punt d’emoció que dóna arribar iguals a 55.

Van lliurar els premis, Maite Girau, regidora d’esports de l’Ajuntament de València, l’alcaldessa de Vinalesa, Alba Cataluña, i Fernando Canós de Banc Sabadell.

Pel que fa al Trofeu Femení, el trio format per Ana, Myriam i Aida van superar en la gran final a l’equip de Victòria, Amparo i Fani per un més que ajustat 25 per 20, en una partida de gran nivell que es va resoldre per xicotets detalls.