Completada la primera fase de l'Autonòmic de One Wall Individual

26/12/2017

Completada la primera fase de l'Autonòmic de One Wall Individual

La setena edició del Campionat Autonòmic de One Wall, en la seua vessant individual, va viure el passat cap de setmana les partides de la primera fase.

El divendres 22, al frontó de Borbotó, es varen disputar les partides corresponents a la fase regular en els grups Femení A i B. En el cas de la categoría A Mar de Bicorp va guanyar les seues tres partides, classificant-se per a la final. L’altra finalista va ser Victoria de Valencia, que va derrotar a Amparo de Moncada i Anabel de Borbotó, només caiguent davant la jugadora de Bicorp. En la categoría B la jove de Moixent, Aida, aconseguia també la victoria a tots els seus enfrontaments, quedant com a primera classificada, seguida per Irene de Massamagrell, que també jugarà la final, quedant a continuación Adriana de Valencia, Carolina de Montserrat i Mireia de Massamagrell.

Ja el dissabte, al Pavelló de Tavernes Blanques, es jugaven les partides de la fase regular de les categories Masculina A i B, així com les de Veterans. En la categoría A els finalistes serán Pasqual de la Pobla i Carlos de Valencia, de manera que l’actual campió, Pablo de Valencia, no podrá defensar el títol aconseguit l’anterior edició, al trencar-se un dit en el transcurs d’una de les partides del dissabte. Mario i Marc, els dos jugadors de Tavernes Blanques, es jugaran la copa de la categoría B, mentre que Ramon de Valencia i Voro de Tavernes Blanques ho faran en Veterans.